עוטפת בשר ותרד אסיאתית
עוטפת בשר ותרד אסיאתית היא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו זנגביל, שן שום, שמן שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. עם כפית מתכונים דומים: עוטפת חסה אסייתית, טורקי קל בסגנון אסייתי ועוטפת חסה בקר, ו עוטפת חסה אסייתית.
הוראות
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. תניח בצד.
מערבבים את רוטב הסויה ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה קטנה, ערבוב עד קורנפלור מתמוסס.
מוסיפים סטייק; מערבבים היטב. תניח בצד.
מחממים שמן שומשום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מכרז.
מוסיפים תרד לבצל, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, רק עד wilts תרד. להפריש, ולשמור על חם.
מוסיפים תערובת סטייק למחבת, ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב כל הזמן.
לעטוף טורטיות בנייר שעווה או מגבות נייר רטובות, ומיקרוגל גבוה 20 שניות או עד חם.
מעל כל טורטייה באופן שווה עם תערובת תרד, תערובת סטייק, ותפוזים מנדרינית.
להפשיל, לחתוך במחצית לרוחב, אבטחת כל חצי עם מפרט עץ.