עוטפת בשר מוצרלה
עטיפות בשר מוצרלה יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1117 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל sunblush מדלפק המעדנייה, בזיליקום, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עטיפות מוצרלה טריות במרינדה של הרב, קל חציל, מוצרלה & עוטפת חזיר, ו עטיפות מוצרלה טריות במרינדה של הרב.
הוראות
תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
סטייקים העונה, מניחים כמה עלי בזיליקום על כל אחד לפצל את המוצרלה ביניהם. להביא את הצדדים של הסטייקים יחד כדי להפוך חבילה פתוחה, אבטחת הקצוות עם מקל קוקטייל. אם לפצות עד יום קדימה, לכסות ולהירגע.
מחממים פח קלייה כבד על בסיס חום גבוה, מוסיפים את השמן וחומים את הבשר מכל הצדדים זה צריך לקחת בערך 1 דקות בסך הכל והבשר עדיין יהיה נדיר באמצע.
מוסיפים את הפלפלים, את השמן ואת הזיתים לפח, שופכים על החומץ, ואז צולים 2-3 דקות עבור בינוני נדיר, ארוך יותר עבור כל הכבוד. מכסים בנייר כסף ולהשאיר לנוח עד 5 דקות. לפזר על בזיליקום שנותר לפני ההגשה.