עוטפת גן ים תיכוני
עוטפת הגן הים תיכוני עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו גזר, עירית, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פריטטה גן הים התיכון, עוטפת ירקות גן, ו עוטפת ירקות גן.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב יוגורט, עשבי תיבול, ומלח; להפריש. בקערה בינונית, לשלב גזר, מלפפון, בצל אדום, ואפונה מבושלת.
Lay 1 גיליון lavash על משטח עבודה עם קצה ארוך מקביל לשולחן. כף על 1/4 של תערובת יוגורט לאורך מרכז lavash.
להניח 1/4 של עגבניות על יוגורט, ולאחר מכן לארגן על 1/4 של תערובת גזר על עגבניות. מקפלים 1 צד של lavash מעל ירקות להתגלגל לפגוש בצד השני. Secure עם כמה קיסמים, ואז לחתוך לשניים. חזור עם שאר lavash וסתימות.
* לחם שטוח ים תיכוני רך, זמין בחנויות מכולת מצויד היטב.