עוטפת הודו עם מיונז קארי-צ'אטני ובוטנים
נסו עוטפת הודו עם מיונז קארי-צ'אטני ובוטנים, עוטפת הודו עם מיונז צ'יפוטלה, ו עוטפת עוף קארי עם נקטרינה צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז, צ ' אטני, ואבקת קארי בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מורחים 2 כפות מיונז קארי-צ 'אטני ברצועה רחבה 2 אינץ' במרכז 1 טורטייה. למעלה עם 1/2 כוס טורקיה, 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס, 1/2 כפות בוטנים, ו 1/3 כוס סלט כרוב לערבב. מקפלים צדדים של טורטיה על קצות המילוי, ואז לגלגל בסגנון בוריטו, סוגר מילוי לחלוטין. חזור עם שאר החומרים.
חותכים כל לעטוף הודו במחצית באלכסון.