אם יש לכם מים, חזיר טחון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. נסו עוטפת חסה אסייתית, עוטפת חסה אסייתית, ו עוטפת חסה אסייתית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר משלבים את המים והאורז. מביאים לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים במשך 20 דקות, עד המים נספגים. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מחממים שמן בווק על חום בינוני-גבוה. מבשלים את החזיר, בצל ירוק, ושום במשך 5 עד 7 דקות, או עד חום קל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
שום
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווק
3
מוסיף את הטופו, גזר, הויסין, ורוטב סויה, ערבוב לעתים קרובות עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
גזר
רוטב הויסין
טופו
4
הסר מהחום, ומערבבים בשמן שומשום וממרח צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
שמן שומשום
5
כדי לשרת: כפית כמות קטנה של אורז לתוך כל עלה חסה, העליון עם תערובת מוקפץ, טפטוף עם רוטב סויה נוסף או hoisin, אם תרצה. לעטוף את עלה החסה כדי לצרף את המילוי.
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא תערובת שאנין בלאן מסה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.