עוטפת חסה אסייתית היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מתאבן. . אם יש לך רוטב סויה, חומץ יין אורז, שמן בישול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. מתכונים דומים: עוטפת חסה אסייתית, עוטפת חסה אסייתית, ו עוטפת חסה אסייתית.
הוראות
1
יש לשטוף עלי חסה שלמים לטפוח יבש, להיזהר לא לקרוע אותם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת בינונית על חום גבוה, חום את בשר טחון ב 1 כף שמן, ערבוב לעתים קרובות והפחתת החום בינוני, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז, ולהניח בצד להתקרר. מבשלים את הבצל באותו מחבת, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום, רוטב סויה, רוטב הויסין, ג ' ינג 'ר, חומץ ורוטב פלפל צ' ילה לבצל ומערבבים. מערבבים ערמונים מים קצוצים, בצל ירוק, שמן שומשום ובשר מבושל; להמשיך לבשל עד הבצל רק מתחיל לנבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
סדר עלי חסה סביב הקצה החיצוני של מגש גדול, וערום תערובת בשר במרכז. כדי לשרת, לאפשר לכל אדם כפית חלק מהבשר לתוך עלה חסה. לעטוף את החסה סביב הבשר כמו בוריטו, וליהנות!
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יבש קריק הכרם Chenin Blanc יבש, יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.