צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? עטיפות חסה חזיר יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-113 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, גזר, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, עוטפת חסה חזיר, ו עוטפת חסה חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן או מחבת, לשלב חצי שום ורוטב הויסין. מעל חום בינוני, להפחית את הרוטב עד מעובה ומתחיל להפוך syprupy, 2-5 דקות בהתאם לסיר בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
2
בינתיים, במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים חצי שמן על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל, הג ' ינג ' ר, ואת השום הנותרים ואת הסוט, ערבוב מדי פעם, עד זהב ורך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים חזיר ונפרדים מכפית עץ. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כל הלחות התאדה החזיר מבושל דרך ורך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
במחבת שנייה, מחממים את השמן הנותר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ ומוסיפים את הגזר ותפוח האדמה. מבשלים עד כמעט מכרז, ואז מוסיפים פלפל וערמוני מים ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
גב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים תערובת זו לחזיר יחד עם רוטב הויסין מופחת. מערבבים היטב כדי לצפות את החזיר ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.