אם יש לך כוסברה, פלפלים במרינדה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו עוטפת חסה עוף באפלו, עוטפת חסה עוף באפלו, ו עוטפת חסה עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. אפשר להשרות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
לרוטב הגבינה הכחולה: בקערה קטנה, לשלב את המיונז, שמנת חמוצה, גבינה כחולה, מיץ לימון, גרידת לימון, מיץ לימון, שום, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב גבינה
גבינה כחולה
מיץ לימון
גרידת לימון
מיץ ליים
מיונז
שמנת חמוצה
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים בכוסברה, עירית ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליה
עירית
1
מניחים את הרוטב החריף לתוך קערה. תחפור את העוף עם הרוטב החריף. בצלחת תבשיל, מערבבים יחד את הקמח, מלח, פפריקה ופלפל. לדלות את העוף בתערובת הקמח. לנער את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
עוף שלם
פפריקה
פלפל
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
קערה
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף שמן זית על 1/4 אינץ ' את הצדדים של המחבת. כאשר השמן חם (זה יהיה בועה סביב הידית של כף עץ), להוסיף את העוף למחבת. לאחר 4 דקות, להפוך את העוף מעל ומבשלים עד העוף הוא השחמה מבושל דרך, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
3
מניחים את עלי החסה על מגש ומכניסים את העוף לחסה. למעלה העוף עם 1 כף של רוטב גבינה כחולה וסלסה.