קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

עוטפת טורקיה איטלקית לבישול איטי

עוטפת טורקיה איטלקית לבישול איטי
עוטפת טורקיה איטלקית לבישול איטי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו עוטפת טורקיה Tex-Mex מבשלת לאט (גודל קהל), טורקי בישול איטי, בייקון ועוטפת אבוקדו, ו כריכי הודו איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים הודו, פלפלים ובצל בסיר איטי 4-5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים מרק על פני טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 8 שעות.
5
הסר טורקיה מ cooker; מקום על חיתוך הלוח. לגרוס הודו, באמצעות 2 מזלגות. מערבבים טורקיה ותבלינים איטלקיים לתוך תערובת בתנור. באמצעות כף מחורץ כדי להסיר תערובת טורקיה מן התנור, למלא כל טורטייה עם תערובת 2/3 כוס טורקיה. למעלה עם גבינה; להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.