עוטפת טורקיה איטלקית לבישול איטי
עוטפת טורקיה איטלקית לבישול איטי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו עוטפת טורקיה Tex-Mex מבשלת לאט (גודל קהל), טורקי בישול איטי, בייקון ועוטפת אבוקדו, ו כריכי הודו איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים הודו, פלפלים ובצל בסיר איטי 4-5 ליטר.
יוצקים מרק על פני טורקיה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 8 שעות.
הסר טורקיה מ cooker; מקום על חיתוך הלוח. לגרוס הודו, באמצעות 2 מזלגות. מערבבים טורקיה ותבלינים איטלקיים לתוך תערובת בתנור. באמצעות כף מחורץ כדי להסיר תערובת טורקיה מן התנור, למלא כל טורטייה עם תערובת 2/3 כוס טורקיה. למעלה עם גבינה; להפשיל.