עוטפת סלמון אסייתי
עטיפות סלמון אסיה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, חזרת, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו אסיה סלמון בגריל אננס ואורז חסה עוטפת, עוטפת חסה אסייתית, ו סטייק אסיה עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שקדים ושום; מטוגנים 3 דקות או עד קלוי. כף לקערה בינונית. החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מפזרים פלפל באופן שווה על שני הצדדים של דגים.
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג. לשבור דגים לחתיכות.
מוסיפים ערמונים דגים ומים לתערובת שקדים בקערה.
מערבבים היטב את רוטב הויסין ואת 3 המרכיבים הבאים בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת רוטב הויסין 1/4 כוס לתערובת דגים, משליכים בעדינות למעיל.
מורחים הנותרים תערובת רוטב הויסין באופן שווה על טורטיות. כפית 1 כוס כרוב ו 1 1/4 כוסות תערובת סלמון באופן שווה במרכז כל טורטייה; להתגלגל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.