עוטפת פטריות עם תרד, פלפלים וגבינת עיזים
עוטפת פטריות עם תרד, פלפלים גבינת עיזים היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת עיזים, עגבניות מבושלות, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים ממולאת מיני פלפלים, קינואן וגבינת עיזים ממולאים פלפלים, ו רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה.
הוראות
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות וסוט עד למכרז, כ -10 דקות.
מוסיפים עגבניות משומר עם מיצים. מבשלים עד הנוזל מתעבה מעט, על 15 דקות. תערובת פטריות העונה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
הוסף 1 טורטייה למחבת ומבשלים עד גמיש, על 15 שניות לכל צד.
מקום על משטח עבודה. כפית 1/6 של תערובת פטריות ברצועה במחצית התחתונה, משאיר גבול 2 אינץ ' בצדדים. למעלה עם 1/4 כוס גבינה, 2 כפות בצל, 2 כפות כוסברה, 1/6 פלפלים ועגבניות, ואז 1/2 כוס עלי תרד. מקפלים בצדדים של tortilla מעל מילוי; לקפל את התחתונה ולהמשיך להתגלגל, סוגר את המילוי. חזור עם טורטיות שנותרו ומילוי.