עוטפת שפמנון Cajun עם סלט כרוב
זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו שפמנון Cajun, שפמנון Cajun, ו שפמנון Cajun (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את סלט הכרוב, לשלב את 4 החומרים הראשונים בקערה; לכסות ולקרר.
כדי להכין את העטיפות, לשלב קמח ו -7 המרכיבים הבאים (קמח דרך פלפל אדום) במנה רדודה. לדלות פילה בתערובת קמח. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
הוסף פילה; לטגן 5 דקות. הפוך פילה מעל; לבשל 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מחממים את הטורטיות על פי הוראות החבילה.
חותכים כל פילה שפמנון לאורך ל 4 חתיכות. מסדרים 4 חתיכות פילה על כל טורטייה; העליון כל מנה עם כ 3/4 כוס סלט כרוב, להתגלגל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס