קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

עולש, רימון & סלט פטה

עולש, רימון & סלט פטה
עולש, רימון & סלט פטה נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, ו primal ומספק כ 6 מנות. מתאבן זה יש 203 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש חומץ יין, גרגיר מים, רימון, ושמן זית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עולש, מנדרינה וסלט רימונים, סלט פטה רימונים, ו סלט פטה ים תיכוני עם רוטב רימון.

הוראות

1
בקערת הגשה גדולה, לזרוק יחד את עלי הסלט. לדחוף רבע זרעי רימון דרך מסננת בסדר מעל קערה כדי לתפוס את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את שמן הזית, החומץ וכמה תיבול לתוך המיץ כדי להפוך את ההלבשה, ולאחר מכן להוסיף את העלים עם הזרעים הנותרים פטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
3
לזרוק ולהגיש באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.