קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

עולש, רימון & סלט פטה

עולש, רימון & סלט פטה
עולש, רימון & סלט פטה נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, ו primal ומספק כ 6 מנות. מתאבן זה יש 203 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש חומץ יין, גרגיר מים, רימון, ושמן זית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עולש, מנדרינה וסלט רימונים, סלט פטה רימונים, ו סלט פטה ים תיכוני עם רוטב רימון.

הוראות

1
בקערת הגשה גדולה, לזרוק יחד את עלי הסלט. לדחוף רבע זרעי רימון דרך מסננת בסדר מעל קערה כדי לתפוס את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את שמן הזית, החומץ וכמה תיבול לתוך המיץ כדי להפוך את ההלבשה, ולאחר מכן להוסיף את העלים עם הזרעים הנותרים פטה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
3
לזרוק ולהגיש באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.