עוף, Andouille, ומרק מרק צדפות
עוף, Andouille, ואויסטר גאמבו הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. אם יש לכם andouille, עלי דפנה, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף, Andouille, ואויסטר פילה גאמבו, Andouille, סרטן Gumbo צדפה, ו Andouille, סרטן Gumbo צדפה (מתכונים דומים).
הוראות
לתבל את התרנגולת בנדיבות עם מלח ופלפל קאיין.
מערבבים את השמן והקמח בסיר גדול, כבד או תנור הולנדי מעל חום בינוני. ערבוב לאט וכל הזמן, לעשות roux צבע של שוקולד. (כשניסיתי להכין את הרביכה הראשונה שלי לפני שנים, אני זוכר שהתקשרתי לאבא ושאלתי אותו כמה זמן זה ייקח, והוא אמר לי " הזמן שלוקח לשתות שתי בירות."לא להיות שתיין בירה, הייתי צריך לבוא עם המערכת שלי. אני עכשיו לשים על שני אלבומי שיא, וכאשר הם שיחקו את רביכה שלי הוא בדרך כלל רק על הזכות.)
מוסיפים את הבצל, הפלפלים והסלרי, ומבשלים, ערבוב, עד שהם רכים, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את מרק העוף. (אני בדרך כלל לחמם אותו בסיר רק קצת לפני הוספת אותו לתערובת רו.) מערבבים כדי להתמזג, ומביאים לרתיחה עדינה.
תוסיף את העוף. (יש כאלה שיגידו לך חום העוף הראשון, אבל שמתי אותו גלם.)
מוסיפים את עלי המפרץ ואת הקורנית, ומבשלים ברתיחה עדינה במשך 1 שעה.
מוסיפים את andouille ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העוף הוא מאוד רך, שעה עד שעה וחצי יותר.
כמה דקות לפני ההגשה, להוסיף את הצדפות ומבשלים רק עד צדפות להתכרבל, כשלוש דקות. להתאים תיבול לפי הטעם. (אם הגמביה הופך עבה מדי במהלך הבישול, פשוט להוסיף יותר מרק עוף או מים.)
הודפס מחדש עם רשות ממי אמא שלך, אתה קתולי, ואתה יכול לעשות רביכה? מאת מרסל בינבנו. © 2006 Acadian House Publishers