קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

עוף Cajun ונקניק גמביה

עוף Cajun ונקניק גמביה
עוף Cajun ונקניק גמביה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אנשים רבים באמת אהבו את זה צלחת קריאולית. לכו לחנות ותרימו עלה דפנה, פלפל, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תבשיל מרק גמביה עוף Cajun, נקניקיית הגמבו Cajun Andouille, ו פירות ים Cajun ונקניקיות Andouille גאמבו.

הוראות

1
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני. כאשר חם, להקציף בקמח. המשך לטאטא עד רביכה מבושל לצבע של שוקו, 8 עד 10 דקות. תיזהר לא לשרוף את הרביכה. אם אתה רואה כתמים שחורים בתערובת, להתחיל מחדש.
מרכיבים שתצטרך
שוקושוקו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מערבבים בצל, פלפל, סלרי ונקניקיות לתוך רביכה; מבשלים 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים במלח, פלפל ותבלינים קריאוליים; מתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים את מרק העוף ומוסיפים את עלה המפרץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, חשוף, במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם. מערבבים את העוף, ומבשלים 1 שעה יותר. להוריד כל קצף שצף למעלה בשעה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות