עוף Gyros עם סלסה מלפפון ו Tsatsiki
עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו עוף Gyros עם מלפפון Salsan ו Tsatsiki, עוף Gyros עם מלפפון Salsan ו Tsatsiki, ו עבור אבטיח ומלפפון סלט צוציקי מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ו גרגר 1 מלפפון, ולאחר מכן לסחוט אותו עם הידיים כדי להסיר עודף מים. מערבבים יחד עם יוגורט, 1/2 כפית מיץ לימון, שליש שום, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל לעשות tsatsiki.
חותכים את המלפפון שנותר לחתיכות 1/4 אינץ ומערבבים יחד עם עגבניות, בצל, פטרוזיליה, נענע, הנותרים 1/2 מיץ לימון כפית, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל לעשות סלסה.
שמן מבשלים בעדינות, אורגנו, רוזמרין, שום שנותר, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בסיר כבד קטן, ערבוב כל הזמן, עד השום הוא ריחני אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות. לזרוק עוף עם 3 כפות שמן שום מברשת צד אחד של לחם עם שארית.
לחם חום, צד משומן למעלה, במחבת גיליון 4 צדדית, מכוסה בנייר כסף, 3 עד 4 אינץ ' מ broiler 3 דקות. Uncover ו broil, סיבוב לחם אפילו צביעה, עד הזהב כתמים, על 2 דקות.
מורחים קצת צציקי על לחם חם למעלה עם עוף וכמה חסה וסלסה.
מגישים חסה הנותרים, סלסה, ו tsatsiki בצד.
Tsatsiki יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר.