קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

עוף Huli Huli

עוף Huli Huli
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שרי, תרנגולות, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו Hawaiian Barbequed" Huli-Huli " עוף, עוף הוואי ברביקיו Huli Huli, ו עוף או צלעות Huli Huli (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף חתיכות עוף להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מערבבים מיץ אננס, רוטב סויה, סוכר חום, קטשופ, שרי, ג ' ינג ' ר, שום, בצל ירוק בשקית פלסטיק resealable גדול, ערבוב המרינדה עד סוכר חום מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מניחים חתיכות עוף לתוך התיק, לסחוט אוויר, שקית חותם, ו lomi (עיסוי) שקית מעיל עוף עם מרינדה. מקררים לפחות 4 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הזז מתלה תנור 6 אינץ ' ממקור חום וחימום מראש תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר עוף מן המרינדה ולסדר עוף, עור הצדדים למעלה, על מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד השחמה משני הצדדים ואת המיצים לרוץ ברור, מפנה כל 10 דקות, 30 עד 45 דקות. עם שאריות המרינדה אחרי כל סיבוב. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר של עוף, לא נוגע בעצמות, צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה