קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

עוף Huli Huli

עוף Huli Huli
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שרי, תרנגולות, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו Hawaiian Barbequed" Huli-Huli " עוף, עוף הוואי ברביקיו Huli Huli, ו עוף או צלעות Huli Huli (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף חתיכות עוף להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מערבבים מיץ אננס, רוטב סויה, סוכר חום, קטשופ, שרי, ג ' ינג ' ר, שום, בצל ירוק בשקית פלסטיק resealable גדול, ערבוב המרינדה עד סוכר חום מומס.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מניחים חתיכות עוף לתוך התיק, לסחוט אוויר, שקית חותם, ו lomi (עיסוי) שקית מעיל עוף עם מרינדה. מקררים לפחות 4 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הזז מתלה תנור 6 אינץ ' ממקור חום וחימום מראש תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר עוף מן המרינדה ולסדר עוף, עור הצדדים למעלה, על מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד השחמה משני הצדדים ואת המיצים לרוץ ברור, מפנה כל 10 דקות, 30 עד 45 דקות. עם שאריות המרינדה אחרי כל סיבוב. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר של עוף, לא נוגע בעצמות, צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד