עוף Huli Huli
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שרי, תרנגולות, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו Hawaiian Barbequed" Huli-Huli " עוף, עוף הוואי ברביקיו Huli Huli, ו עוף או צלעות Huli Huli (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף חתיכות עוף להתייבש עם מגבות נייר.
מערבבים מיץ אננס, רוטב סויה, סוכר חום, קטשופ, שרי, ג ' ינג ' ר, שום, בצל ירוק בשקית פלסטיק resealable גדול, ערבוב המרינדה עד סוכר חום מומס.
מניחים חתיכות עוף לתוך התיק, לסחוט אוויר, שקית חותם, ו lomi (עיסוי) שקית מעיל עוף עם מרינדה. מקררים לפחות 4 שעות ללילה.
הזז מתלה תנור 6 אינץ ' ממקור חום וחימום מראש תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
הסר עוף מן המרינדה ולסדר עוף, עור הצדדים למעלה, על מחבת broiler.
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד השחמה משני הצדדים ואת המיצים לרוץ ברור, מפנה כל 10 דקות, 30 עד 45 דקות. עם שאריות המרינדה אחרי כל סיבוב. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר של עוף, לא נוגע בעצמות, צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).