עוף Nepiev
עוף Nepiev עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, חצאי חזה עוף-הלם ל 1 / נס, ממרח גבינת שמנת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס או קערה קטנה, מערבבים יחד את התיבול האיטלקי, אבקת בצל ואבקת שום.
מפזרים על שני הצדדים של העוף.
מניחים 1 כף גבינת שמנת על מרכז כל חתיכה, וממרחים מעט. הכנס את הצדדים, ולהתגלגל בחוזקה. מאובטח עם קיסמים.
מניחים את פירורי הלחם על צלחת או בקערה רדודה.
מגלגלים את לחמניות העוף בפירורי הלחם למעיל.
מניחים על צלחת, מכסים, להקפיא במשך כ -30 דקות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים את החמאה והשמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. חום את לחמניות העוף מכל הצדדים, זה צריך לקחת בערך 5 דקות.
מעבירים את הלחמניות לתבנית אפייה.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור. טפטוף כפית מהצלחת על הלחמניות לפני ההגשה.