עוף Paillard עם זית שחור וסלט נבט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paillard עוף עם זית שחור סלט נבט. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. גשו לסופר וקנו נבטים, חזה עוף, גבעולי סלרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוף בגריל Paillard עם לימון ופלפל שחור ארוגולה-סלט עגבניות, עוף Paillard עם סלט לימון, ו פאילארד עוף פריך עם סלט קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ ו 3 כפות של השמן. העונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיף את הסלרי, בצל, זיתים, ונבטים ולזרוק היטב.יש לשטוף את העוף מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף קילו עם פטיש, מערוך, או תחתית של מחבת לעובי אפילו 1/2 אינץ'. מתבלים את העוף עם שאר המלח והפלפלפל.
מחממים את השמן הנותר במחבת מעל חום בינוני. עבודה בקבוצות, להוסיף את העוף ו לטגן עד מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
מעבירים את העוף לצלחות ומעלה עם הסלט.טיפ: הולם את העוף מבטיח כי הוא יבשל במהירות ובאופן שווה. עבור חלופה חוסכת זמן, לחפש קציצות פרוסות דק, זמין בחנויות מכולת רבות. בגלל החלקים קטנים יותר מאשר שדיים סטנדרטיים, לאפשר 2 לכל אדם.