עוף Scarpariello
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 59 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, שמן זית, מניה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף Scarpariello, עוף Scarpariello, ו עוף Scarpariello.
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל ואבק בקמח. במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את העוף ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד משחימים וקשוחים משני הצדדים, כ -10 דקות.
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים במשך 3 דקות, עד השום משחימים קלות.
מעבירים את העוף למגש, משאירים את הרוזמרין והשום במחבת.
מוסיפים את המניה למחבת ומבשלים מעל חום גבוה, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים את מיץ לימון וחמאה ומערבלים עד emulsified. להחזיר את העוף וכל מיצים שנצברו למחבת.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים, הופכים את העוף עד מצופה ברוטב, כ 3 דקות.
מעבירים את העוף והרוטב למגש ומגישים.