עוף Spatchcocked עם גבינה רכה ובזיליקום
עוף Spatchcocked עם גבינה רכה & בזיליקום נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 537 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש עוף, ריקוטה, פרמזן, ועלי בזיליקום. , שהוא מוצק. נסו עוף Spatchcocked, עוף Spatchcocked, ו צלי עוף Spatchcocked (מתכונים דומים).
הוראות
עם סכין גדולה, כבדה או מספריים מטבח חסון לכרות בכל צד של עמוד השדרה של 1 עוף. פתח את העוף ולחץ כדי לשטח עם הידיים. לשחרר את העור מעל השד והרגליים. חזור עם העוף האחר.
מערבבים את הריקוטה, פרמזן, בזיליקום, גרידת לימון וכמה תיבול. כפית את המילוי בין העור והבשר של התרנגולות, להפיץ אותו באופן שווה ככל האפשר על השד ואת צמרות הרגליים. מקפלים את העור בחזרה על המילוי ולהשתמש בידיים שלך כדי להמשיך להחליק את המילוי על השד ועל צמרות הרגליים.
מתבלים את התרנגולות בכל מקום, ואז מפזרים מיץ לימון ושמן זית ומשפשפים את העור. לדחוף שני שיפודי מתכת גדולים לתוך כל עוף בצורת צלב דרך הרגליים כדי לשמור אותם שטוח ולהפוך אותם קל יותר להפוך.
קוק, העור בצד למטה, במשך 20-25 דקות מעל חום מתון, ואז להתהפך ומבשלים עוד 20-25 דקות. בדוק שהם מבושלים על ידי פירסינג החלק העבה ביותר של הרגל. אם המיצים לרוץ לנקות את העוף מבושל. אם לא, להמשיך לבשל עוד 10 דקות ולבדוק שוב.
להעביר תרנגולות ללוח גדול לחתוך לחלקים כדי לשרת.