עוף Tetrazzini IV
. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו עוף Tetrazzini, עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, בסיר גדול, להמיס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מבשל, ערבוב, עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים בהדרגה מרק עוף ושמנת.
חזור לחום, ולהביא לרתיחה נמוכה במשך 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שרי, ומערבבים ספגטי מבושל, פטריות ועוף.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה, העליון עם גבינת פרמזן.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד תוסס מעט השחמה.
מרכיבים
591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי128פלפל האבנרו
פטריות פרוסות, מנוקזות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עוף מבושל קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת פרמזן מגוררת1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק2קרום: פירורי קרקר גרהם
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת227פלפל האבנרו
חבילת ספגטי, שבורה לחתיכות