קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף Tetrazzini IV

עוף Tetrazzini IV
. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו עוף Tetrazzini, עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים ספגטי ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
4
בינתיים, בסיר גדול, להמיס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מבשל, ערבוב, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מהחום, ומערבבים בהדרגה מרק עוף ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
קרםקרם
6
חזור לחום, ולהביא לרתיחה נמוכה במשך 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
7
מוסיפים שרי, ומערבבים ספגטי מבושל, פטריות ועוף.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
שרי.שרי.
8
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה, העליון עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד תוסס מעט השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור