עוף Tetrazzini IV
. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו עוף Tetrazzini, עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, בסיר גדול, להמיס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מבשל, ערבוב, עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים בהדרגה מרק עוף ושמנת.
חזור לחום, ולהביא לרתיחה נמוכה במשך 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שרי, ומערבבים ספגטי מבושל, פטריות ועוף.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה, העליון עם גבינת פרמזן.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד תוסס מעט השחמה.