עוף Veloute עם בצל פנינה ואפונה
עוף Veloute עם בצל פנינה ואפונה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך פטרוזיליה עלה שטוח, פלפל, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. נסו אפונה ובצל פנינה, אפונה חמאה ובצל פנינה, ו תפוחי אדמה, אפונה & בצל פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
צור gastrique על ידי שילוב חומץ וסוכר בסיר; מבשלים עד מופחת 1/4 של נפח.
יוצקים במניות עוף; מבשלים שוב עד מופחת בחצי כדי לדחוס את הטעם. באז בכבד אווז באמצעות בלנדר ידני. הרוטב יתעבה. מקפלים בצלי פנינה ואפונה. מתבלים בפלפל שחור סדוק טרי, מקשטים בפטרוזיליה.