עוף א-לה קינג
עוף א לה קינג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אפונה, חלב, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 דקות. מתכונים דומים: עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוף א לה קינג, ו עוף א לה קינג.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. לשפשף את העוף משני הצדדים עם שמן זית ומתבלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים על תבנית אפייה וצולים עד שנרשם מדחום לקריאה מיידית 71°, כ 45 עד 50 דקות.בינתיים, מניחים את porcinis בקערה בינונית, לכסות עם מים רותחים, ולתת לשבת במשך 20 דקות. בעוד פטריות להשרות, דק לקצוץ את עלי פטרוזיליה ועלים טרגון (תצטרך 1 כף של כל) ולהניח בצד יחד בקערה קטנה. פורסים את פטריות קרמיני בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים בצד בקערה בינונית. דק קוצצים את השאלוט, מניחים בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מניחים את מרק העוף או המניה בקערה בינונית ומניחים אותו בצד.כאשר פטריות פורצ ' יני מוכנות, להסיר אותם מהמים באמצעות כף מחורצת ולהעביר ללוח חיתוך. קוצצים גס ולהעביר לקערה קטנה; להפריש.
הסר 1/2 כוס של פטריות השריית נוזל (להיזהר לא לכלול את משקעים גרגירים על החלק התחתון של הקערה) ולהוסיף אותו למניה עוף; להפריש. היפטר מנוזל הפטריות הנותר.כאשר העוף מוכן, להעביר אותו קרש חיתוך מגניב. בינתיים, לחמם את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני עד קצף.
מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 3 דקות.
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את המלח והפלפל הנמדדים ואת porcinis הקצוץ ומערבבים לשלב.
מפזרים את הקמח ומערבבים כדי לצפות את תערובת הפטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הטעם הגולמי מבושל מתוך הקמח, על 3 דקות. לאט לאט לטאטא בתערובת מניות עוף, לטאטא את כל גושים.
מוסיפים את החלב והקרם, מגבירים את החום לגובה בינוני, ומביאים לרתיחה, מקציפים מדי פעם. להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא חלק מעובה, על 10 עד 15 דקות
בינתיים, להסיר את בשר העוף מן העצם לקרוע אותו לחתיכות בגודל ביס, להשליך את העור, סחוס, ושומן. תניח את הבשר בצד על קרש החיתוך.כאשר רוטב הפטריות מוכן, מערבבים את העוף, אפונה, שרי, טרגון קצוץ ופטרוזיליה ומבשלים עד שהתחממו, כ 5 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים מיד על אורז, פסטה, טוסט או בצק עלים.