קושיבינוני
מוכן ב2 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוף א-לה קינג

עוף א-לה קינג
עוף א לה קינג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אפונה, חלב, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 דקות. מתכונים דומים: עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוף א לה קינג, ו עוף א לה קינג.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. לשפשף את העוף משני הצדדים עם שמן זית ומתבלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים על תבנית אפייה וצולים עד שנרשם מדחום לקריאה מיידית 71°, כ 45 עד 50 דקות.בינתיים, מניחים את porcinis בקערה בינונית, לכסות עם מים רותחים, ולתת לשבת במשך 20 דקות. בעוד פטריות להשרות, דק לקצוץ את עלי פטרוזיליה ועלים טרגון (תצטרך 1 כף של כל) ולהניח בצד יחד בקערה קטנה. פורסים את פטריות קרמיני בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים בצד בקערה בינונית. דק קוצצים את השאלוט, מניחים בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את מרק העוף או המניה בקערה בינונית ומניחים אותו בצד.כאשר פטריות פורצ ' יני מוכנות, להסיר אותם מהמים באמצעות כף מחורצת ולהעביר ללוח חיתוך. קוצצים גס ולהעביר לקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר 1/2 כוס של פטריות השריית נוזל (להיזהר לא לכלול את משקעים גרגירים על החלק התחתון של הקערה) ולהוסיף אותו למניה עוף; להפריש. היפטר מנוזל הפטריות הנותר.כאשר העוף מוכן, להעביר אותו קרש חיתוך מגניב. בינתיים, לחמם את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
7
מוסיפים את המלח והפלפל הנמדדים ואת porcinis הקצוץ ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
מפזרים את הקמח ומערבבים כדי לצפות את תערובת הפטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הטעם הגולמי מבושל מתוך הקמח, על 3 דקות. לאט לאט לטאטא בתערובת מניות עוף, לטאטא את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מוסיפים את החלב והקרם, מגבירים את החום לגובה בינוני, ומביאים לרתיחה, מקציפים מדי פעם. להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא חלק מעובה, על 10 עד 15 דקות
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
בינתיים, להסיר את בשר העוף מן העצם לקרוע אותו לחתיכות בגודל ביס, להשליך את העור, סחוס, ושומן. תניח את הבשר בצד על קרש החיתוך.כאשר רוטב הפטריות מוכן, מערבבים את העוף, אפונה, שרי, טרגון קצוץ ופטרוזיליה ומבשלים עד שהתחממו, כ 5 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מגישים מיד על אורז, פסטה, טוסט או בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®