עוף אביב עם גזר ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו בגט, חופן פטרוזיליה עלים שטוחים, חופן שמיר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש באפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קל כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו סלט אביב אפונה וגזר, עוף אביב עם אפונה ובצל, ו פריקסי עוף אביב עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כנפי העוף בסיר קטן ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את עלי הלימון והמפרץ ומפזרים מלח. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בינתיים מייבשים את נתחי העוף שנותרו ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות קנלוני
4
מחממים את האבו במחבת עמוקה או בתנור הולנדי רחב על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את העוף, כלפי מטה ומבשלים עד שהוא פריך, 15 עד 18 דקות. הופכים את העוף ומבשלים, מכוסים חלקית במכסה או בנייר כסף, עד לבישול, 8 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מוציאים את העוף לצלחת. מנמיכים מעט את האש, ואז מוסיפים למחבת את השאלוט והסוכר ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות. מתפיחים את התבנית עם היין, מגרדים את החלקים השחומים מלמטה ומבשלים עד שהם מצטמצמים בחצי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מסננים את נוזל הציד ומוסיפים 1 כוס ממנו למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את האפונה, הגזר ועשבי התיבול, ואז מערבבים פנימה את החמאה ומתבלים במעט יותר מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהאפונה והגזר רכים, 6 עד 7 דקות. אם אינכם מגישים את התבשיל מיד, עצרו לאחר שתוסיפו את הגזר והאפונה (אל תבשלו אותם). מסדרים את העוף מעל ומכסים. מגניב ולאחסן במקרר. להגשה, הסיר את העוף לתבנית צלייה ופריך מתחת לצלייה. מבשלים את התבשיל עד שהאפונה והגזר רכים, 6 עד 7 דקות. מחזירים את העוף לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזר
פפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים