זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט אגסים ואגוזי מלך עם ויניגרט אגסים, המבורגר אגס ואגוז, ו המבורגר אגס ואגוז.
הוראות
1
מסננים אגסים, שומרים מיץ בכוס מדידה של 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
אגס
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
2
הוסף מספיק מים למדידת 3/4 כוס. הניחו אגסים בצד. בקערה קטנה שלבו את תערובת מיץ האגסים, מיץ התפוחים, הסוכר החום, רוטב הסויה ואבקת השום; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
מיץ תפוחים
סוכר חום
מיץ אגסים
רוטב סויה
אגס
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
במחבת גדולה הקפיצו עוף בשמן במשך 4-6 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים תערובת פטרוזיליה ומיץ אגסים. מכסים ומבשלים במשך 5-7 דקות, או עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אגסים
פטרוזיליה
5
בקערה קטנה שלבו עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים בהדרגה למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה. מערבבים פנימה אגוזי מלך ואגסים.