עוף אגוז מוקפץ
עוף אגוז מוקפץ יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 360 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מ טעם הבית דורש פרחי ברוקולי, פלפל חריף, גרגירי מרק עוף ועמילן תירס. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, וזה טוב. נסו עוף אגוז מוקפץ, מטגן אגוז עוף (מוקפץ), ו ברוקולי אגוז מוקפץ עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו 1 כף עמילן תירס, 1 כפית שמן, רוטב סויה, גרגירי מרק, ג ' ינג 'ר ואבקת צ' ילי; הוסף עוף. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 15 דקות כדי 1 שעה.
במחבת טפלון גדולה או בווק, עוף מוקפץ ומרינדה בשמן שנותר עד שהעוף כבר לא ורוד.
מוציאים עוף בעזרת כף מחוררת ושומרים על חום. באותה מחבת, ברוקולי מוקפץ במשך 8 דקות.
מוסיפים בצל ופלפל אדום; מערבבים ומטגנים 6-8 דקות יותר או עד שהירקות רכים פריכים.
שלב את יתרת עמילן התירס והמים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.