עוף איטלקי
עוף איטלקי דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 505 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: עוף Agrodolce (עוף איטלקי חמוץ מתוק), עוף איטלקי, ו העוף האיטלקי הטוב ביותר.
הוראות
לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים שום ועוף בשמן 3 עד 4 דקות בכל צד עד שהעוף הוא חום בהיר.
מפזרים פתיתי בזיליקום ופלפל על עוף.
יוצקים מרק על עוף; מפזרים גבינה. כיסוי ומבשלים 10 דקות.