קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

עוף איטלקי מתובל ופטוצ'יני

עוף איטלקי מתובל ופטוצ'יני
עוף איטלקי מתובל פטוצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פטוצ'יני® buitoni, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: חזה עוף איטלקי מתובל, חזה עוף צלוי איטלקי מתובל, ו חזה עוף מטוגן ברוטב איטלקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 13 x 9 אינץ ' תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים שמן, שום ותיבול איטלקי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים עוף, פונים למעיל. להשרות במקרר במשך 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
הסר עוף מן המרינדה ומניח בצלחת מוכנה. תשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
5
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
7
מגישים עוף על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.