עוף איטלקי פיקנטי
המתכון עוף איטלקי מתובל מוכן בערך 1 שעה ו 5 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם עוף מטוגן, תיבול, רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוף איטלקי פיקנטי, סלט עוף איטלקי מתובלן, ו סלט עוף איטלקי מתובלן.
הוראות
מניחים עוף, צד עור למטה, במחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
מברשת חצי מיונז תערובת על עוף.
לכסות ולאפות 30 דקות. הפעל עוף; מברשת עם תערובת המיונז הנותרים.
אופים חשופים כ -30 דקות או עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות העבות ביותר נחתכים. (אם העוף מתחיל להשחים מהר מדי, מכסים בנייר אלומיניום.) להשליך כל תערובת מיונז הנותרים.