קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עוף איטלקי פשוט

עוף איטלקי פשוט
עוף איטלקי פשוט עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 283 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. אם יש לכם נבטים, חמאה, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף איטלקי פשוט בגריל , עוף איטלקי פשוט אפוי וחזה עוף איטלקי אפוי פשוט .

הוראות

1
בקערה רדודה מערבבים גבינת פרמזן, אורגנו, פטרוזיליה, שום מלח ופלפל. טובלים חזה עוף בחמאה מומסת, ואז מצפים בתערובת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים ב-9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מטפטפים את כל החמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שמיצי העוף צלולים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים עם כרוב ניצנים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-46 דולר.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וסיומת ארוכה ועסיסית. יופי מבציר נהדר.