קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף אינסאל

עוף אינסאל
עוף Inasal נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 50 אוהדים. אם יש לכם פלפל, סוכר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוף אינסאל, Inasal na manok (עוף בגריל, בסגנון Bacolod), ו איך לבשל: Inasal na manok (עוף בגריל, בסגנון Bacolod).

הוראות

1
מניחים שמן צמחי, זרעי achiote, 3 שיני שום, עלה דפנה, וצ 'ילי אנצ' ו בסיר בינוני. הפעל חום בינוני וחם עד בועות מתחילות להיווצר סביב זרעי achiote.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולתת תערובת תלולה במשך 1 שעה.
3
יוצקים שמן דרך רשת מסננת בסדר ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
כדי להפוך את המרינדה: בקערה קטנה להקציף יחד 1/4 כוס שמן achiote (שאר מילואים לשימושים עתידיים), שום טחון, קלמנסי או מיץ לימון, חומץ, סוכר, מלח, זנגביל, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
AnnattoAnnatto
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים עוף בשקית פלסטיק גדולה resealable ויוצקים במרינדה. אטמו את התיק וזרקו בעדינות עוף במעיל אחיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6
מניחים במקרר ולתת לרבד לילה.
7
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
הסר עוף משקית, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מניחים עוף, צד עור למעלה, בצד מגניב של גריל לכסות. לבשל, לצלות כל 10 דקות עם מרינדה שמורה, עד בשר הירך רושם 160 מעלות על מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של בשר, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
הזז עוף לצד חם של הגריל, הפוך את צד העור למטה, ומבשל עד טוגני העור וחום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
להעביר מגש, לתת לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת באופן מיידי.