עוף אינסאל
עוף Inasal נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 50 אוהדים. אם יש לכם פלפל, סוכר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוף אינסאל, Inasal na manok (עוף בגריל, בסגנון Bacolod), ו איך לבשל: Inasal na manok (עוף בגריל, בסגנון Bacolod).
הוראות
מניחים שמן צמחי, זרעי achiote, 3 שיני שום, עלה דפנה, וצ 'ילי אנצ' ו בסיר בינוני. הפעל חום בינוני וחם עד בועות מתחילות להיווצר סביב זרעי achiote.
הסר מהחום ולתת תערובת תלולה במשך 1 שעה.
יוצקים שמן דרך רשת מסננת בסדר ולתת מגניב לחלוטין.
כדי להפוך את המרינדה: בקערה קטנה להקציף יחד 1/4 כוס שמן achiote (שאר מילואים לשימושים עתידיים), שום טחון, קלמנסי או מיץ לימון, חומץ, סוכר, מלח, זנגביל, ופלפל.
מניחים עוף בשקית פלסטיק גדולה resealable ויוצקים במרינדה. אטמו את התיק וזרקו בעדינות עוף במעיל אחיד.
מניחים במקרר ולתת לרבד לילה.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
הסר עוף משקית, הזמנת מרינדה.
מניחים עוף, צד עור למעלה, בצד מגניב של גריל לכסות. לבשל, לצלות כל 10 דקות עם מרינדה שמורה, עד בשר הירך רושם 160 מעלות על מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של בשר, 30 עד 45 דקות.
הזז עוף לצד חם של הגריל, הפוך את צד העור למטה, ומבשל עד טוגני העור וחום, על 5 דקות.
להעביר מגש, לתת לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת באופן מיידי.