עוף אלפרדו Cajun 2
עוף Cajun אלפרדו 2 יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1953 קלוריות, 152 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פטוצ'יני, יין, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף אלפרדו Cajun, פסטה אלפרדו עם עוף מתובל Cajun, ו אלפרדו סלמון Cajun (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על חום גבוה מאוד.
תחפור את חזה העוף בעיסוי התבלינים המושחר.
מקום במחבת ברזל יצוק. להשחיר את שני הצדדים של העוף, 2-3 דקות לכל צד.
מעבירים את העוף לסדין אפייה ומניחים אותו בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית של העוף מגיעה ל-165 מעלות F במדחום הנקרא מיידית, כ-10 דקות.
מוציאים מהתנור וחותכים את העוף לרצועות על ההטיה.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השום וחומים קלות אותו, 2 עד 3 דקות. מערבבים ביין.
יוצקים את השמנת הכבדה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
מוסיפים את העגבניות המיובשות ופרוסות העוף.
בינתיים, לבשל את הפטוצ ' יני אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
כאשר רוטב שמנת הוא במרקם הרצוי, מערבבים ב 1/2 כוס הפרמזן, מלח הים, פלפל ופסטה.
כדי לשרת, לזרוק את הפסטה עם רוטב שמנת ומגישים על צלחות מעוטרות גדולות.
מקשטים עם הבצל הירוק ושאר 1/4 כוס פרמזן.
מערבבים את השום, פלפל שחור, כמון מלח, בצל, פלפל קאיין, תיבול איטלקי, פפריקה ואבקת צ ' ילי בקערה קטנה. לאחסן במיכל אטום.