עוף אלפרדו Cajun
המתכון עוף Cajun אלפרדו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. במנה עיקרית זו יש 1167 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות מיובשות במרינדה, שמנת כבדה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד עגבניות מיובשות השמש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: עוף אלפרדו Cajun 2, פסטה אלפרדו עם עוף מתובל Cajun, ו אלפרדו סלמון Cajun.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לדלות את חזה העוף בתבלינים להשחיר ולמקם במחבת ברזל יצוק על חום גבוה מאוד. משחירים את שני צידי העוף ומניחים בתנור במשך 10 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית של העוף מגיעה ל-165 מעלות f על מדחום הנקרא מיידית. חותכים ברצועות על ההטיה ולהניח בצד.
במחבת מטוגנת מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה.
מוסיפים שום וקרמל קל. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת פרוסות העוף. תהרסי את המחבת עם היין הלבן.
מוסיפים את השמנת הכבדה, מגבירים את החום לרתיחה ומפחיתים בחצי את רוטב השמנת.
כאשר רוטב שמנת הוא עקביות הרצוי, מערבבים 1/2 כוס פרמזן, מלח, פלפל, ופסטה.
מקננים את הפסטה על צלחות מעוטרות גדולות, שופכים רוטב על פסטה ומקשטים עם בצל ירוק ושאר 1/4 כוס פרמזן.