עוף אלפרדו עם פטריות ואספרגוס
עוף אלפרדו עם פטריות ואספרגוס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז שהומר, פטריות, מגולף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף אלפרדו עם פטריות ואספרגוס, רוטב אלפרדו עם פטריות ואספרגוס, ו עוף אלפרדו שמנת עם פלפל אדום, ברוקולי ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה, כבדה מעל חום מתון 2 דקות.
מוסיפים פטריות, בצל, שום, מרז ' ורם, טימין ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד המיץ שוחרר מן הפטריות מתאדה, כ 5 דקות.
מוסיפים עוף, רוטב אלפרדו ויין; להתאים את החום כך בועות תערובת בעדינות, ואז לבשל, ערבוב לעתים קרובות לשבור את העוף, עד מהביל, על 3 דקות.
הוסף אספרגוס, הפצת באופן שווה על פני השטח של תערובת, לכסות ולבשל רק עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות; לא עוד או אספרגוס יהפוך רגשני.
הפוך את המיטה של אורז על מגש עמוק מחומם, תערובת עוף כפית על גבי, ומגישים.
מביאים מים לרתיחה מהירה גדולה (לפחות 4 1/2 ליטר), סיר כבד על חום גבוה.
מוסיפים אורז, מערבבים היטב, ולאחר מכן לחזור לרתיחה מהירה. התאם את החום כך שהמים נשארים בגל עדין אך יציב ומבשלים נחשפו עד שכל המים נספגים, כ -20 דקות. אל תערבבי.
אורז מוך בעדינות עם מזלג מגניב 1 שעה. לא לכסות.
אורז מוך בעדינות שוב, ואז כף קלות, לא לארוז, לתוך מיכלי אחסון פלסטיק, הצמד על מכסים, תווית, ותאריך. הגדר במקרר או במקפיא.
כדי לחמם אורז בקירור או קפוא, ערימת אורז במסננת דקה גדולה, מזלג בקלילות בנפרד מסננת איזון בחלק העליון של סיר גדול, כבד מעל 2 אינץ ' מים רותחים. מכסים באופן רופף עם מכסה או לסכל ואדים עד רק מחומם דרך, 3 עד 5 דקות, אבל הזמנים ישתנו בהתאם לכמות האורז להיות מחומם ואם זה בקירור או קפוא. קצפת עם מזלג ומגישים.