עוף אלפרדו עם פטריות ואספרגוס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז שהומר, פטריות, מגולף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף אלפרדו עם פטריות ואספרגוס, רוטב אלפרדו עם פטריות ואספרגוס, ו עוף אלפרדו שמנת עם פלפל אדום, ברוקולי ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה, כבדה מעל חום מתון 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פטריות, בצל, שום, מרז ' ורם, טימין ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד המיץ שוחרר מן הפטריות מתאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מרז ' ורם
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים עוף, רוטב אלפרדו ויין; להתאים את החום כך בועות תערובת בעדינות, ואז לבשל, ערבוב לעתים קרובות לשבור את העוף, עד מהביל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף אספרגוס, הפצת באופן שווה על פני השטח של תערובת, לכסות ולבשל רק עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות; לא עוד או אספרגוס יהפוך רגשני.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
הפוך את המיטה של אורז על מגש עמוק מחומם, תערובת עוף כפית על גבי, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®
6
מביאים מים לרתיחה מהירה גדולה (לפחות 4 1/2 ליטר), סיר כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים אורז, מערבבים היטב, ולאחר מכן לחזור לרתיחה מהירה. התאם את החום כך שהמים נשארים בגל עדין אך יציב ומבשלים נחשפו עד שכל המים נספגים, כ -20 דקות. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
8
אורז מוך בעדינות עם מזלג מגניב 1 שעה. לא לכסות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
9
אורז מוך בעדינות שוב, ואז כף קלות, לא לארוז, לתוך מיכלי אחסון פלסטיק, הצמד על מכסים, תווית, ותאריך. הגדר במקרר או במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
אפונה גויה®
10
כדי לחמם אורז בקירור או קפוא, ערימת אורז במסננת דקה גדולה, מזלג בקלילות בנפרד מסננת איזון בחלק העליון של סיר גדול, כבד מעל 2 אינץ ' מים רותחים. מכסים באופן רופף עם מכסה או לסכל ואדים עד רק מחומם דרך, 3 עד 5 דקות, אבל הזמנים ישתנו בהתאם לכמות האורז להיות מחומם ואם זה בקירור או קפוא. קצפת עם מזלג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.