עוף אמריקאי
זה עובד היטב כמנה עיקרית. . לכי לחנות ותרימי חזה עוף, ביצים, תערובת מלית לחם תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כל אמריקאי מנגל שפשף עוף, עוף צלוי במרכז אמריקה, ו מרק עוף לנשמה האמריקאית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים מדף אפייה על מחבת צלייה.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד השחמה אבל לא לגמרי פריך, 5 עד 8 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל השחור לתוך שקית פלסטיק resealable, לאטום את התיק, ולנער כמה פעמים כדי לשלב. מקציפים את הביצים במים בצלחת רדודה.
מניחים את המילוי לחם תירס לערבב לתוך שקית ניילון גדולה, לאטום את התיק, לגלגל את המילוי עם מערוך כדי למחוץ אותו לפירורים.
יוצקים את פירורי המילוי לתוך צלחת רדודה.
יש לשטוף חזה עוף, לנער את עודף מים, ולמקם אותם, אחד בכל פעם, לתוך התיק המכיל את הקמח. לאטום את התיק ולנער היטב כדי לצפות את העוף עם קמח; לנער את עודף קמח. טובלים את השד המשוריין לתוך הביצה המוכה, ואז בעדינות אך בתקיפות ללחוץ לתוך פירורי מלית תירס, הופך מעיל כל הצדדים.
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומחבת מטגנים את שדי העוף בפירורי לחם עד חום זהוב, כ 5 דקות לכל צד.
מעבירים את חזה העוף למדף האפייה; חותכים את פרוסות הבייקון לחצי לרוחב, ומניחים 4 חצאים על כל חזה עוף. מעל הבייקון עם פרוסת גבינה אמריקאית.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף מבושל דרך וכבר לא ורוד בפנים, הבייקון פריך, והגבינה נמסה, 15 עד 20 דקות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).