קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

עוף אמריקאי

עוף אמריקאי
זה עובד היטב כמנה עיקרית. . לכי לחנות ותרימי חזה עוף, ביצים, תערובת מלית לחם תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כל אמריקאי מנגל שפשף עוף, עוף צלוי במרכז אמריקה, ו מרק עוף לנשמה האמריקאית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים מדף אפייה על מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד השחמה אבל לא לגמרי פריך, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל השחור לתוך שקית פלסטיק resealable, לאטום את התיק, ולנער כמה פעמים כדי לשלב. מקציפים את הביצים במים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
6
מניחים את המילוי לחם תירס לערבב לתוך שקית ניילון גדולה, לאטום את התיק, לגלגל את המילוי עם מערוך כדי למחוץ אותו לפירורים.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מערוךמערוך
7
יוצקים את פירורי המילוי לתוך צלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
8
מערבבים בגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
9
יש לשטוף חזה עוף, לנער את עודף מים, ולמקם אותם, אחד בכל פעם, לתוך התיק המכיל את הקמח. לאטום את התיק ולנער היטב כדי לצפות את העוף עם קמח; לנער את עודף קמח. טובלים את השד המשוריין לתוך הביצה המוכה, ואז בעדינות אך בתקיפות ללחוץ לתוך פירורי מלית תירס, הופך מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיםמים
תירסתירס
ביצהביצה
10
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומחבת מטגנים את שדי העוף בפירורי לחם עד חום זהוב, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף מצופה בפירורי לחםחזה עוף מצופה בפירורי לחם
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מעבירים את חזה העוף למדף האפייה; חותכים את פרוסות הבייקון לחצי לרוחב, ומניחים 4 חצאים על כל חזה עוף. מעל הבייקון עם פרוסת גבינה אמריקאית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
חזה עוףחזה עוף
בייקוןבייקון
12
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף מבושל דרך וכבר לא ורוד בפנים, הבייקון פריך, והגבינה נמסה, 15 עד 20 דקות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור