קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

עוף אנד בטטה משופדת

עוף אנד בטטה משופדת
עוף 'n' בטטה משופדת היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת 2.31 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 537 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . גשו לסופר וקנו בטטות, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון של 70% , המנה הזו מוצקה. תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , אגסים ובטטות צלויות מייפל ופירה בטטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים בטטות ומים בכלי גדול המתאים למיקרוגל. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 8 דקות או עד לריכוך; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
בקערה קטנה מערבבים את השמן, מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, שום, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים חצי מהמרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
מניחים בצל ובטטה בשקית ניילון גדולה נוספת הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את שאר המרינדה. אוטמים שקיות והופכים למעיל; מקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
בקערה קטנה מערבבים את החמאה, המולסה, פלפלי הצ'יפוטלה וקליפת הלימון. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסננים וזורקים את המרינדה. על 12 שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין את העוף, הבטטה והבצל. צולים, מכוסה, על אש בינונית-חמה במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מגישים עם חמאת מולסה צ'יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)