עוף אנדויל גאמבו
עוף אנדויל גאמבו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 662 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם נקניקיות andouille, פלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף ואנדויל גאמבו, עוף ואנדויל גאמבו, ו עוף-Andouille גאמבו.
הוראות
מערבבים מים ועוף בסיר גדול. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד העוף הוא רך, על 1 שעה. באמצעות מלקחיים, להעביר עוף מסננת מגניב, חיסכון נוזלי בישול.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה על חום בינוני.
מוסיפים במיה ומבשלים עד שכבר לא דביק, ערבוב לעתים קרובות, על 20 דקות; להפריש.
מערבבים קמח הנותרים 1/2 כוס שמן בתנור הולנדי גדול. מבשלים מעל חום בינוני עד חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות.
מוסיפים 4 כוסות מרק בישול עוף שמורות, במיה, נקניקיות אנדוויל, עגבניות עם המיצים שלהם, פלפל, סלרי, שום, עלה דפנה, מלח, טימין, בזיליקום, קאיין, ופלפל. מכסים חלקית ומבשלים עד מעובה, על 1 1/2 שעות.
כפית את כל שומן מפני השטח של גאמבו.
מוסיפים עוף ואבקת קובץ לגמבו ומבשלים בעדינות 15 דקות. (אם מתכוננים קדימה, מכסים ומקררים. הביאו להרתיח לפני ההגשה.) אורז תל בקערות רדודות אם תרצה. מצקת גמביה מעל ומגישים.