עוף אננס עם אפונת שלג
עוף אננס עם אפונת שלג יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. מנה אחת מכילה 407 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מיץ ליים, אננס, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 65% , וזה די טוב. מתכונים דומים: "נאגטס עוף" צמחוני, אפונת שלג ואננס ברוטב סרירצ'ה מתוק , "נאגטס עוף צמחוני", אפונת שלג ואננס ברוטב סרירצ'ה מתוק , ועגל מוקפץ עם אפונת שלג ואפונת שלג .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את האננס, מיץ הליים והציפורן.
יוצקים חצי לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; לְהַפְרִישׁ.
משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; להוסיף למרינדה. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים לפחות 45 דקות. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מסננים את המרינדה מהעוף. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים קמח ומלח.
מוסיפים עוף, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה משחימים עוף משני הצדדים בשמן.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
הוסף מרינדה שמורה למחבת; מבשלים עד שהוא חם ומבעבע.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.