עוף אפוי ובמיה
עוף אפוי במיה דורש על 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 289 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אורז, עלי דפנה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. . נסו במיה אפויה עם בייקון, פולנטה אפויה עם גבינה ובמיה, ו צ'יפס במיה אפוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את האורז על החלק התחתון של צלחת אפייה 10x15 אינץ'.
שכבות חתיכות עוף, עגבניות, במיה, ועלי דפנה על גבי האורז.
יוצקים את המרק ומיץ עגבניות שמורות על החומרים ומתבלים במלח ופלפל.
מכסים ואופים במשך 2 שעות, עד שהעוף רך ונופל מהעצם.
מגישים בקערות גדולות עם שפע של אורז ורוטב.