עוף אפוי שזיף כפול
עוף אפוי שזיף כפול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 295 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך בצל ירוק, רוטב צ'ילה, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשזיפים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג מסוכר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו עוף אפוי שזיף כפול, שזיף כפול מצופה פריך, ו פודינג שזיפים אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 כפית שמן למחבת; מערבולת.
להוסיף שאלוט וג ' ינג ' ר; saut 1 דקה.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה.
מוסיפים מרק, רוטב צ ' ילי וחרדל; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 3/4 כוס (כ 8 דקות). מערבבים בשזיפים.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת גדולה אטומה ovenproof מעל חום בינוני גבוה; מערבולת.
מוסיפים עוף למחבת, ומטוגנים במשך 3 דקות. הפוך עוף; לשפוך תערובת שזיף על עוף.
אופים ב 425 במשך 6 דקות או עד שנעשה.