עוף אפרסק-בלסמי סחוטי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לאוסף שלך, עוף אפרסק בלסמי סחוט עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-25 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 268 קלוריות. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חומץ בלסמי, טרגון, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39%, וזה די גרוע. נסו מחבת עוף אפרסק בלסמי, עוף אפרסק בזיליקום בלסמי ועוף בלסמי בגריל אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה משחימים עוף משני הצדדים בחמאה.
מוציאים מהמחבת ושומרים חם.
מוסיפים מרק ושרי למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מערבבים פנימה את השימורים, השום והטרגון. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה חומץ. מחזירים את העוף למחבת; מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד שמדחום מצביע על 165 מעלות.