עוף אפרסק מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף אפרסק מלוח. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב סויה, אפרסקים בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: עוף אפרסק מתוק ומתובל, שרימפס מתובל & אפרסק מוקפץ, ו עוף בזיגוג אפרסק עם בורגול משובץ אפרסק.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ -2 דקות לכל צד. בינתיים לשלב את הסוכר החום, רוטב סויה, חומץ אורז ומיץ תפוזים בקערה קטנה ולהניח בצד. כאשר העוף הוא השחמה, להעביר צלחת ולהניח בצד.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום למחבת ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיפים את מרק העוף, את תערובת רוטב הסויה ואת האפרסקים למחבת. להפוך את החום עד גבוה ומבשלים, חשוף, במשך כ 6 דקות, ערבוב מדי פעם עד הרוטב מעובה יפה האפרסקים להתרכך.
מוסיף את העוף בחזרה למחבת עם הרוטב, להפוך את החום עד בינוני-נמוך, לכסות ולבשל במשך כ 5 דקות, או עד העוף מבושל דרך.
בינתיים, טוסט השקדים במחבת יבשה מעל חום בינוני גבוה ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב וריחני, על 2 דקות.
מגישים את העוף עם רוטב ומפזרים עם שקדים קלויים.