עוף אפרסק פולינזי
אם יש לכם מלח, מלח ופלפל, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוף פולינזי, עוף פולינזי, ו עוף פולינזי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח בשקית ניילון עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מוסיפים את חתיכות העוף, וזורקים את המעיל באופן שווה עם קמח.
מחממים את שמן התירס בתנור הולנדי על אש בינונית. לנער את הקמח העודף מן חתיכות עוף, ומניחים לתוך השמן החם. מבשלים עד שחום מכל הצדדים מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.
יוצקים את המים, מכסים, ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל 30 דקות.
לאחר 30 דקות, מערבבים את הבצל ופלפל ירוק. מבשלים ומערבבים עד שהעוף כבר לא ורוד על העצם, והבצל רך, כ -10 דקות.
יוצקים 2 כפות של מיץ אפרסק שמורות לתוך קערה קטנה, ולהניח בצד.
יוצקים את מיץ האפרסק הנותר לתוך הסיר יחד עם רוטב סויה וחומץ; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. ממיסים את עמילן התירס במיץ האפרסק השמור ומערבבים לתוך הרוטב הרותח. מבשלים ומערבבים עד הרוטב מתעבה והוא כבר לא מעונן, על 1 דקה. מערבבים בחצאי האפרסק ועגבניות קצוצות. מבשלים ומערבבים עד שהאפרסקים חמים והעגבניות מתחילות להתפרק, בערך 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.