קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוף אפרסק פולינזי

עוף אפרסק פולינזי
אם יש לכם מלח, מלח ופלפל, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוף פולינזי, עוף פולינזי, ו עוף פולינזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח בשקית ניילון עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מוסיפים את חתיכות העוף, וזורקים את המעיל באופן שווה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מחממים את שמן התירס בתנור הולנדי על אש בינונית. לנער את הקמח העודף מן חתיכות עוף, ומניחים לתוך השמן החם. מבשלים עד שחום מכל הצדדים מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
שמן בישולשמן בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
יוצקים את המים, מכסים, ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
לאחר 30 דקות, מערבבים את הבצל ופלפל ירוק. מבשלים ומערבבים עד שהעוף כבר לא ורוד על העצם, והבצל רך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
עצםעצם
6
יוצקים 2 כפות של מיץ אפרסק שמורות לתוך קערה קטנה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים את מיץ האפרסק הנותר לתוך הסיר יחד עם רוטב סויה וחומץ; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. ממיסים את עמילן התירס במיץ האפרסק השמור ומערבבים לתוך הרוטב הרותח. מבשלים ומערבבים עד הרוטב מתעבה והוא כבר לא מעונן, על 1 דקה. מערבבים בחצאי האפרסק ועגבניות קצוצות. מבשלים ומערבבים עד שהאפרסקים חמים והעגבניות מתחילות להתפרק, בערך 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עמילן תירסעמילן תירס
רוטב סויהרוטב סויה
עגבנייהעגבנייה
אפרסקאפרסק
חומץחומץ
מיץמיץ
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר