אם יש לכם מלח, מלח ופלפל, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוף פולינזי, עוף פולינזי, ו עוף פולינזי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמח בשקית ניילון עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
2
מוסיפים את חתיכות העוף, וזורקים את המעיל באופן שווה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
קמח לכל מטרה
3
מחממים את שמן התירס בתנור הולנדי על אש בינונית. לנער את הקמח העודף מן חתיכות עוף, ומניחים לתוך השמן החם. מבשלים עד שחום מכל הצדדים מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
שמן בישול
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
יוצקים את המים, מכסים, ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
לאחר 30 דקות, מערבבים את הבצל ופלפל ירוק. מבשלים ומערבבים עד שהעוף כבר לא ורוד על העצם, והבצל רך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
עוף שלם
בצל
עצם
6
יוצקים 2 כפות של מיץ אפרסק שמורות לתוך קערה קטנה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
יוצקים את מיץ האפרסק הנותר לתוך הסיר יחד עם רוטב סויה וחומץ; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. ממיסים את עמילן התירס במיץ האפרסק השמור ומערבבים לתוך הרוטב הרותח. מבשלים ומערבבים עד הרוטב מתעבה והוא כבר לא מעונן, על 1 דקה. מערבבים בחצאי האפרסק ועגבניות קצוצות. מבשלים ומערבבים עד שהאפרסקים חמים והעגבניות מתחילות להתפרק, בערך 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.