עוף אתיופי
עוף אתיופי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 462 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל, קינמון טחון, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף במקלות תיפוף, בסגנון אתיופי, תבשיל עוף ובצל אתיופי, ו תבשיל עוף מתובל אתיופי.
הוראות
מניחים כנפי עוף ובצל בסיר מרק, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 20 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בעוד הכנפיים מתבשלות, מערבבים את רוטב הסויה, קינמון, ציפורן וג ' ינג ' ר בסיר, וחמים על אש בינונית. כאשר העוף נעשה, ניקוז מים (עשוי להיות שמור לשימושים אחרים כמרק), ויוצקים בתערובת רוטב הסויה. מערבבים כדי מעיל את כל הכנפיים, ואז למקם אותם בשכבה אחת על גיליון עוגיות.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד החיצוניות פריכות. מוסיפים רוטב לפי הצורך בזמן הבישול.