עוף באדובו מנופח במרינדה
המתכון באדובו עוף מנופח במרינדה מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 261 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את אנצ'ו צ' יילס, גואחילו צ'יילס, טחון כמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. נסו באדובו -טאקו עוף במרינדה, קלאסי עוף באדובו 'The Adobo Road Cookbook, ו אדובו צלעות חזיר במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצ ' ילי בקערה גדולה, מוסיפים מספיק מים כדי לכסות אותם, ולתת לספוג עד שהתרכך, כ -30 דקות.
לנקז ולהשליך את המים השריית. תמחק את הקערה ותניח אותה בצד.
מניחים את צ ' ילי סחוט בבלנדר.
מוסיפים את המים הנמדדים, זנגביל, מלח נמדד, כמון ופלפל ומתמזגים עד חלקה, עוצרים ומגרדים את הכד עם מרית גומי לפי הצורך, על 1 דקה. (התערובת תהיה עבה-לא להוסיף מים נוספים.)
להעביר 1/3 כוס של פירה צ ' ילה לקערה קטנה ושמה אותו בצד.
מניחים את העוף בקערה הגדולה השמורה, להוסיף את פירה צ ' ילה הנותרים, ו, באמצעות הידיים שלך, לשפשף אותו לתוך העוף עד מצופה באופן שווה. בשלב זה אתה יכול לבשל את העוף מיד, או לכסות ולקרר אותו עד 24 שעות.כאשר מוכן גריל, להסיר את העוף מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות. בינתיים, לחמם גז או גריל פחם בינוני (כ 177° עד450).כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מניחים את העוף על העור בצד הגריל למטה מתבלים במלח. מכסים את הגריל ומבשלים עד סימני גריל מופיעים על החלק התחתון של חתיכות עוף, על 5 דקות. הפוך את העוף, מתבלים במלח, מכסה את הגריל ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים בצד השני, כ -5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב, באמצעות פירה צ ' ילה שמורות, מברשת ציפוי דק על העוף. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף בקלילות לצחצח את העוף, ולאחר מכן להמשיך להעיף ולצחצח כל 5 דקות, עד מדחום לקרוא מיידי מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר קורא 160 ° F עד 165 ° F והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (כ 25 עד 30 דקות זמן בישול הכולל).
הסר את העוף למגש הגשה נקי ומגיש עם טורטיות, גוואקמולי, רוטב חם, פלחי ליים, אם תרצה בכך.