המתכון באדובו עוף מנופח במרינדה מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 261 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את אנצ'ו צ' יילס, גואחילו צ'יילס, טחון כמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. נסו באדובו -טאקו עוף במרינדה, קלאסי עוף באדובו 'The Adobo Road Cookbook, ו אדובו צלעות חזיר במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הצ ' ילי בקערה גדולה, מוסיפים מספיק מים כדי לכסות אותם, ולתת לספוג עד שהתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לנקז ולהשליך את המים השריית. תמחק את הקערה ותניח אותה בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את צ ' ילי סחוט בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את המים הנמדדים, זנגביל, מלח נמדד, כמון ופלפל ומתמזגים עד חלקה, עוצרים ומגרדים את הכד עם מרית גומי לפי הצורך, על 1 דקה. (התערובת תהיה עבה-לא להוסיף מים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
להעביר 1/3 כוס של פירה צ ' ילה לקערה קטנה ושמה אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את העוף בקערה הגדולה השמורה, להוסיף את פירה צ ' ילה הנותרים, ו, באמצעות הידיים שלך, לשפשף אותו לתוך העוף עד מצופה באופן שווה. בשלב זה אתה יכול לבשל את העוף מיד, או לכסות ולקרר אותו עד 24 שעות.כאשר מוכן גריל, להסיר את העוף מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות. בינתיים, לחמם גז או גריל פחם בינוני (כ 177° עד450).כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס שום קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את העוף על העור בצד הגריל למטה מתבלים במלח. מכסים את הגריל ומבשלים עד סימני גריל מופיעים על החלק התחתון של חתיכות עוף, על 5 דקות. הפוך את העוף, מתבלים במלח, מכסה את הגריל ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים בצד השני, כ -5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב, באמצעות פירה צ ' ילה שמורות, מברשת ציפוי דק על העוף. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף בקלילות לצחצח את העוף, ולאחר מכן להמשיך להעיף ולצחצח כל 5 דקות, עד מדחום לקרוא מיידי מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר קורא 160 ° F עד 165 ° F והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (כ 25 עד 30 דקות זמן בישול הכולל).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
1 כוס שום קצוץ
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר את העוף למגש הגשה נקי ומגיש עם טורטיות, גוואקמולי, רוטב חם, פלחי ליים, אם תרצה בכך.