עוף באפלו פעמיים אפוי תפוחי אדמה
עוף באפלו פעמיים אפוי תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 220 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שמן צמחי, עצמות ושדיים עוף עור, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פעמיים אפוי באפלו עוף בטטה, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, ו עוף באפלו ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף כל תפוח אדמה בחתיכת נייר אלומיניום; מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז.
חותכים תפוחי אדמה חצי לאורכו; בזהירות לגרוף את עיסת לתוך קערה גדולה, משאיר פגזים שלמים. מערבבים יחד עיסת תפוחי אדמה, 1/2 כוס גבינת צ ' דר גרוסה, 1/2 כוס שמנת חמוצה, ו 1 כפית רוטב חריף בסגנון באפלו.
תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך פגזים; מפזרים צמרות באופן שווה עם שאריות 1/4 כוס גבינת צ ' דר גרוסה. להחזיר תפוחי אדמה לתבנית אפייה, ואופים ב 425 במשך 5 עד 6 דקות או עד גבינה נמסה.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ואבקת צ ' ילי, ומבשלים בשמן צמחי חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 7 דקות או עד העוף הוא השחמה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 2 כפות חומץ לבן, 2 כפות רוטב חריף בסגנון תאו, ו 2 כפות מרגרינה קלה; מערבבים עד רוטב מעורבב ועוף מצופה. לבשל 1 דקה; להסיר מחבת מחום.
תערובת עוף בכפית שווה על פני צמרות של תפוחי אדמה אפויים.
מגישים עם התוספות הרצויות.