עוף בגונג באו
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך חזה עוף, צ'ילי, שמן בוטנים לא קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: עוף בגונג באו עם בוטנים, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית.
הוראות
מערבבים את העוף, עמילן תירס, וחצי רוטב הסויה בקערה קטנה. לזרוק את העוף עד שהוא מצופה היטב בתערובת, ולהניח בצד.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה, יבשה או ווק מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבוטנים ומבשלים, משליכים בעדינות מדי פעם, עד שהם זהובים חום וריחני, 2-3 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
מחממים את השמן במחבת או ווק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את פלפל סצ 'ואן וצ' ילי מיובש ומבשלים, ערבוב ברציפות, עד צ ' ילי להפוך חום בהיר בצבע.
להפוך את החום גבוה ולהוסיף את העוף במרינדה. מבשלים 2-3 דקות, עד שמתחילים להפוך לזהב, ואז מוסיפים את השום, זנגביל, בצל ירוק ובוטנים. המשך לבשל עד העוף מבושל דרך, 1-2 דקות יותר.
הסר מהחום, יוצקים את רוטב הסויה הנותר על העוף, ומגישים מיד עם אורז.