קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוף בגזרה לבנה

עוף בגזרה לבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף לחתוך לבן. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, שמן צמחי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: צ'יפוטלה עוף צ' ילי לבן עם תירס ושעועית לבנה {ללא גלוטן}, עוף קורנל (עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן), ו אנצ'ילדות עוף לבן.

הוראות

1
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לכופף את הרגליים כדי לקפל את הרגליים (אם עדיין מחובר) בתוך חלל. חלל דברים עם בצל ירוק, בשר חזיר, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר עמוק 7-8 ליטר או פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הוסף עוף, השד בצד למטה (עוף לא יכול להיות מכוסה לחלוטין עם נוזל), ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות. הפוך עוף ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות יותר (עוף יהיה מבושל דרך).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
בעוד עוף עומד, למלא קערה גדולה שלושה רבעים מלאים עם קרח ומים קרים. בזהירות להסיר עוף מן הסיר עם כפית גדולה מחוררת לצלול לתוך מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
בואו לעמוד, בעדינות מתהפך פעם אחת (להיזהר לא לקרוע את העור), עד מגניב, על 10 דקות בסך הכל. בזהירות להעביר קרש חיתוך להשליך בצל ירוק, בשר חזיר, זנגביל מן החלל. להתייבש. לשפשף את העור עם שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
מערבבים יחד בצל ירוק ורוטב סויה בקערה חסינת חום קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
יוצקים שמן סביב הצד של ווק, ואז להטות ווק כדי מערבולת שמן, ציפוי הצדדים. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, מוסיפים בזהירות ג ' ינג ' ר (שמן יהיה נתז) ומערבבים 30 שניות. מיד להסיר מן החום לשפוך על תערובת בצל ירוק, ערבוב לשלב (בצל ירוק יהיה לנבול).
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
כדי לחתוך ולהגיש עוף על מגש (בסגנון מסעדה סינית), לחתוך את הראש והצוואר (אם מצורף) עם סכין קצבים ולשים בקצה אחד של מגש גדול. (חלקים אלה, יחד עם הגב והרגליים, לא תמיד נאכלים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
5
תחתוך את הרגליים.
6
חותכים את מקלות התיפוף ואת הירכיים, ולאחר מכן לחתוך לרוחב דרך חתיכות boneinto 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
7
מניחים את הרגליים ואת הרגל בשר בקצה השני של המגש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
חותכים את הכנפיים, מפרידים אותם במפרקים, ולשים על הצדדים של המגש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
9
חותכים דרך הצלעות, מפרידים את השד מאחור, ואז חותכים את רוחב עמוד השדרה ל-3 חתיכות ומכניסים אותם למרכז המגש. (מכה את סכין הקצבים עם פטיש גומי עושה את החתכים נקיים.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
10
חותכים את השד לרוחב דרך העצם לחתיכות 1 אינץ ' ולסדר על הגב. לחלופין, לחתוך עוף על פי הנוהל חתיכות תל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
טפטוף 2 כפות טבילה רוטב מעל עוף ומפזרים עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
רוטב טבילהרוטב טבילה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם רוטב טבילה שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1
* עוף יכול להיות מבושל ושפשף עם שמן שומשום (אבל לא לחתוך) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * ניתן לחתוך את העוף ולסדר על מגש 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
טפטוף עם רוטב טבילה רק לפני ההגשה.* רוטב טבילה יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה